بهترین شغل ها برای مادران پس از زایمان

۵ شغل مناسب برای مادران پس از زایمان

مادرانی که تازه زایمان کرده اند با چالش های جدید در امور خانه مواجه هستند و اگر بخواهند همزمان با پرداختن به خانه و خانواده و کودک تازه متولد شده ، شاغل هم باشند ، این چالش ها دوچندان میشود.

به همین دلیل شغل مادران تازه زایمان کرده بسیار مهم است و از آن مهم تر ، نحوه ی انجام فعالیت و دقت به نکات ریز و درشت آن است.

مادران تازه زایمان کرده چه نکاتی را در انجام فعالیت خود باید رعایت کنند؟

زمانبندی مهم ترین مهارت برای این دسته از مادران است ، یک مادر شاغل باید بتواند برای انجام امور خانه ، مرتب کردن خانه ، غذا خوردن و …. زمان بندی داشته باشد تا بتواند به دیگر کار های خود برسد.

همچنین بهتر است ساعت کاری مشخصی داشته باشد و کار های خود را از سبک شروع کند و سپس به کار های سنگین تر برسد، همچنین داشتن استراحت کافی بسیار مهم است.

بهترین مشاغل برای این دسته از مادران

  1. تدریس خصوصی
  2. آرایشگری
  3. فروش گل و گیاه
  4. پخت کیک
  5. خدمات ماساژ و ….

خدمات ماساژ از آن گروه شغل هایی است که به صورت حرفه ای و تخصصی انجام شده و با ۲ الی ۳ ساعت فعالیت، میتواند درآمد بالاتری را نسبت به مشاغل دیگر داشته باشد، همچنین تکنیک ها و روش های متنوعی برای تسکین درد و رفع خستگی بدن خود ماسور وجود دارد که همین موضوع آن را شغلی مناسب برای یک مادر به حساب می آورد.

با اینکار میتوان در کنار کسب درآمد بالا، به جسم خود سلامتی و آرامش بیشتری هدیه دهد و راحت تر از پس تنش ها و چالش های روزانه بر آید.

البته اگر این ماساژ به صورت طولانی مدت انجام شود میتواند به صورت جسمی و مشکلاتی را برای شخص به وجود آورد مثل درد های عضلانی در نقاط مختلف بدن و التهاب مفاصل و درد در شانه ها و کمر.

سریع ترین روش ماسور شدن و آغاز اشتغال از حرفه ماساژ

اگر تصمیم به انتخاب خدمات ماساژ به عنوان یک شغل و حرفه گرفتید ، اولین قدم آن گرفتن مدرک فنی حرفه ای از یک آکادمی معتبر است،  برای اخذ این مدرک، میتوانید در دوره های آموزشگاه ماساژ فنی حرفه ای شهر خودتان شرکت کنید و پس از دیدن آموزش های نئوری و عملی، مدرک رسمی خود را دریافت کنید.

شرایط ماسور شدن

چگونه با ماساژ ، بدن سالم تری داشته باشیم؟

همانطور که متوجه شدیم ماساژ علاوه بر اینکه بر روی اوضاع روحی تاثیر مطلوبی می‌گذارد ،به عنوان درمانی برای جسم نیز تعریف شده است.  ماساژ درمانی به معنای دستکاری بافت های نرم بدن از جمله تاندون ها و عضلات مفاصل و پا و دست میباشد. ماساژ درمانی را می توان از جمله فعالیت های مراقبت بهداشتی بالینی دانست که به کاهش ناراحتی های ناشی از استفاده بیش از حد ماهیچه ها و تسکین درد های مزمن جسمانی کمک می‌کند ؛همچنین بررفع گرفتگی عضلات و ناراحتی های ناشی از استرس ها و کسالت های روزانه تاثیر بسیار مطلوبی می‌گذراد.

جالب است بدانید ماساژ یک حرفه قدیمی بوده و از دیر باز توسط مردم های گذشته مورد استفاده قرار میگرفته است. بر اساس مبانی طب ایرانی، ماساژ یا دلک در آن زمان نوعی ورزش به حساب می آمده است. دلک (ماساژ) مانند ورزش باعث گرم کردن اعضای بدن، پاکسازی و خروج مواد زائد از بدن و همچنین تقویت عضلات می‌شود. اطبا طب ایرانی با تشخیص خود و با توجه به مشکل بیمار از دلک (ماساژ) در درمان مراحل مختلف بیماری ها استفاده می‌کنند.

نتیجه گیری

یک مادر شاغل ، بیشتر از باقی افراد باید به فکر سلامتی جسم و روح خود باشد ، به همین دلیل نوع کار و شغلی که انتخاب میکند بسیار اهمیت دارد.

هرچقدر کاری که انتخاب می کند سبک تر باشد و از نظر فیزیکی ، مادر را کمتر خسته کند ، شغل بهتری به حساب می آید؛ اگر در کنار این مورد ، بتواند به سلامتی و آرامش مادر کمک کند ، یک شغل ایده آل است.

ماساژ نمونه ای از این نوع شغل هاست که فارغ از جنبه مالی ، می تواند بسیار به روحیه ، سلامتی جسمانی و آرامش مادر کمک کند و راهی برای در کردن خستگی فعالیت های روزانه از بدن باشد.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *