تلگرام نی نی نما اینستاگرام نی نی نما
مشاوره مامایی شبانه روزی با تلفن ثابت مشاوره مامایی شبانه روزی با تلفن ثابت  62 19 907 909
امروز
بازدید امروز : 48386
افراد آنلاين : 1442
عکس رنگی بدون درد
آنچه دیگران در نی نی نما می بینند
گروه خبري : بارداری
تاريخ انتشار : 1394/11/11 - 14:30
كد :62563
شیاف پروژسترون و پیشگیری از سقط جنین/ دردهای زیرشکم و لک بینی در اوایل بارداری

من در هفته 4 بارداری هستم هر شب شیاف pro استفاده میکنم بتا 1900 بوده در سونو ساک حاملگی دیده میشه اما الان حدود 5 روز لک بینی دارم ومعده درد شدید در حال حاضرچون فعالیت روزانه داشتم رنگ قهوه ای به قرمز تبدیل شده چکاری انجام دهم ؟

پاسخ
با سلام
تیتراژ B را 48 ساعت بعد تکرار کنید و در صورت حداقل دو برابر شدن میزان آن، به مصرف
پروژسترون ادامه دهید و سونو را دو هفته بعد مجدداً تکرار کنید.

دردهای زیر شکمی و لک بینی نشانه های خطر سقط جنین است!

دکتر سیده شاهد شعاری متخصص بیمای های زنان و زایمان اظهار داشت: «‌وقتی تقسیمات سلولی وکروموزومی به خوبی انجام نشود سقط جنین اتفاق می‌افتد که این عامل یکی از شایع ترین عوامل موثر در سقط جنین است، تقریبا نیمی از سقط‌های اولیه به دلیل مشکلات ژنتیکی و کروموزومی جنین اتفاق می‌افتد. به طور مشخص، این مشکلات از والدین به بچه ارث نرسیده، بلکه در نتیجه خطایی بوده که به طور شانسی در زمان تقسیم سلولی و نمو جنین رخ داده است.»

وی افزود:« برخی عفونت‌ها در زنان حامله هم منجر به سقط جنین می‌شود اما هر عفونتی موجب سقط نمی‌شود بلکه عفونت‌هایی مثل تب خال‌های تناسلی و مایکوپلاسما ژنیتالیوم که سبب عفونت های تناسلی در خانم‌ها می‌شود و اثرات این دو عامل در سقط جنین ثابت شده است.»

دکتر شعاری از دو اختلال هورمونی به عنوان عوامل دیگر ایجاد کننده سقط نام برد و گفت:‌ «بالا رفتن سطح هورمون پرولاکتین از دلایل سقط و برخی اوقات از دلایل نازایی محسوب می‌شود همچنین اختلالات هورمونی تیروئید هم از دلایل شایع سقط جنین است.»

وی در ادامه گفت:‌ «باروری با تخمک پیر هم منجر به سقط جنین می‌شود و ما به فرد توصیه می کنیم که برای جلوگیری از سقط جنین در حاملگی بعدی باروری وی ناشی از تخمک جوان باشد، همچنین عواملی چون فیبروم رحمی و یا حاملگی با IUD ، حاملگی مجدد پس از زایمان ویا حاملگی مجدد پس از سقط در کمتر از 3ماه ، دیابت در مادرانی که کنترل قند خون ندارند و یا مصرف فراوان کافئین و یا سیگار کشیدن و یا در معرض برخی اشعه ها قرار گرفتن منجر به سقط جنین می‌شوند.»

این متخصص بیماری های زنان و زایمان درباره نشانه‌های سقط جنین گفت:‌

«سقط جنین معمولا با لکه بینی یا خونریزی شدید و یا درد خفیف همراه است که این درد شدت و ضعف دارد.»

وی در ادامه درباره آمار سقط جنین گفت:‌ «واقعیت این است که در آمار سقط جنین از هر 5 خانم که در طی حاملگی خود خونریزی دارند یک نفر جنین خود را سقط می‌کند و ما هرگز نمی‌دانیم مریضی که به ما مراجعه می‌کند آیا جنین خود را سقط می‌کند یا خیر.»

دکتر شعاری درباره درمان این مشکل زنان گفت:

«دردهای شکمی و زیرشکمی اولین تهدید به سقط است و ما باید پیگیری کنیم که چه روندی پیدا می‌کند و به این خانم‌ها استراحت مطلق یا نسبی می‌دهیم که مایعات فراوان مصرف کنند و آسپرین بچه 80 میلی گرم را تجویز می‌کنیم که ثابت شده است استفاده از آسپرین بچه در درمان و پیشگیری از سقط جنین در مادرها اثر دارد.»

وی در ادامه گفت:‌ «اقدام بعدی سونوگرافی است و باید بدانیم که تصویر سونوگرافی بستگی به سن حاملگی دارد ودر هفته‌های اول حاملگی انتظار دیدن ضربان قلب جنین و اطلاع از سلامت جنین را نمی‌توانیم داشته باشیم و در این حالت ممکن است در درمان خواسته‌های مریض اجرا نشود و ما زمانی در جهت قطع خونریزی اقدام می‌کنیم که از سلامت جنین اطلاع حاصل کنیم و تجویز آسپرین برای این زنان اولین اقدام در بهبود آنهاست.»

دکتر شعاری گفت:‌« زمانی که از سلامت جنین اطمینان حاصل کردیم آمپول بروژسترون را تجویز می‌کنیم تا خونریزی قطع شود و بیماران باید توجه داشته باشند که نباید برای جلوگیری از خونریزی به تجویز آمپول پروژسترون اصرار ورزند چرا که اگر این آمپول را زودتر از موعد بزنیم سقط تهدید به سقط را به سقط فراموش شده تبدیل می‌کند یعنی جنین مرده از رحم مادر دفع نمی‌شود و جنینی که سالم نیست به زور در رحم مادر باقی می‌ماند که این کار نه از نظر علمی و نه از نظر اخلاقی درست است و ما مجبور به جراحی و کورتاژ در این خانم‌ها می‌شویم در صورتی که اگر این آمپول زودتر از موعد و بدون اطلاع از سلامت جنین تزریق نمی‌شد مریض با خونریزی جنین را دفع می‌کرد و دیگر نیازی به کورتاژ پیدا نمی‌کرد.»

وی ادامه داد:« بنابراین ما در شرایطی آمپول پروژسترون را تزریق می‌کنیم که از سلامت جنین اطلاع حاصل کنیم و این آمپول احتمال نگه داشتن حاملگی را بالا می‌برد و موجب قطع خونریزی در بیمار می‌شود، پس از 12 هفتگی حاملگی دیگر پروژسترون تجویز نمی‌شود چرا که جفت خودش کارش را می‌کند و مشکلی پیش نمی‌آید.»

این متخصص بیماری‌های زنان و زایمان تاکید کرد:« معمولا جنین‌هایی که بین 8 تا 10 هفته هستند به طور کامل سقط می‌شوند اما اگر جنین بالای 8 تا 10 هفته باشد سقط جنین کامل اتفاق نمی‌افتد و ما برای سقط کامل شیاف‌هایی را که به سقط جنین کمک می‌کند تجویز می‌کنیم.»

وی در رابطه با داروهای سقط جنین خاطر نشان کرد: «ما در داروخانه‌های هلال احمر داروهایی از جمله شیاف‌هایی برای سقط جنین داریم که در اختیار خانم‌ها قرار داده می‌شود تا بدون مراجعه به دلالان دارو می‌توانند با اطمینان از این داروها استفاده کنند که استفاده از این شیاف‌ها باعث نرم شدن دهانه رحم می‌شود و باعث باز شدن دهانه رحم شده و به سقط جنین کمک می‌کند و ما وقتی خانمی خونریزی دارد و می‌داند که جنین وی ناقص است و در احتمال دارد که در شرایط اورژانس قرار گیرد و مجبور به کورتاژ است این شیاف‌ها را تجویز می کنیم تا کار به کورتاژ نکشد.»
 

"لطفاً نظرات خود را درباره این مطلب با "نی نی نما" در میان بگذارید"

تعداد بازديد : 457814
نظرات بينندگان
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 964
بهرامی
|
1395/11/18 - 14:48
8
26
باسلام من بارداربودم تو7هفتگی شروع به لکه بینی کردم اول قهوه ای کم رنگ بودرفتم سونوانجام دادم ساک ودیدن اماقلبش نه دکترگفت بارداری پوچ هیچ قرصی بهم ندادن چکارکنم که اینجورنشم خواهش میکنم راهنماییم کنید
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/11/19 - 22:08
سلام نگران نباشید این طور نیست که بارداری بعدی شما هم حتما پوچ باشد بارداری پوچ علت مشخصی ندارد.
وريجي
|
1395/11/23 - 14:29
12
19
با عرض سلام و احترام من در هفته شش بارداري ،حدود دوسه روز لكه بيني مختصري داشتم كه پزشك بعداز سونوي واژينال و تاييد تشكيل ضربان قلب جنين برام شياف پروژسترون تجويز كرد و همچنين هفته قبل از اون هم قرص آاس آ، ولي من هيچكدومو استفاده نكردم چون يكي درردهxو يكي در ردهdقرار داره، ومن واقعا ميترسم كه استفاده كنم لطفا راهنماييم كنيد كه چيكاركنم. البته الان يه هفته ازاون تاريخ ميگذره و ديگه لكه بيني ندارم.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/11/23 - 20:19
سلام اگر لکه بینی، ندارید جای نگرانی نیست میتوانید با مشورت پزشکتان از شیاف استفاده نکنید آسپرین زمانی تجویز میشود که خانم باردار غلظت خون داشته باشد که آن هم با آزمایش مشخص میشود.
حیدری
|
1395/11/29 - 08:14
12
9
سلام من در هفته هفتم بارداری هستم تازه طی سونوگرافی متوجه شدم که کیست بزرگی در تخمدان چپ دارم که هموراژیک هم هست لطفا من را راهنماییی کنید چه داروییی باید مصرف کنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/11/29 - 21:13
سلام بهتره به پزشک معالج خود مراجعه کنید.
فاطمه
|
1395/12/06 - 09:09
6
5
سلام من روز 12 انتقال جنین هستم و دیشب لکه های قهوه ای دیدم تا اینکه صب کامل مثل پریودی بود.شیاف اوتراژستان هم مصرف میکنم.لطفا راهنمایی کنید آیا جنین هام از بین رفتن؟ 😥😥😥
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/06 - 14:09
سلام اگر خون ریزی شما مانند پریود شما بوده مقدارش هم زیاد هست احتمال بارداری وجود ندارد.
Foroutan
|
1395/12/07 - 19:11
9
9
سلام خسته نباشید سن حاملگی منو البته هفته پیش که رفته بودم با پربود آخرم گفتن باید ۸ هفته نشون بده ولی ۶ هفته نشون میده و ضربان قلب نداره و رشد نکرده و سقط میشه ولی با حساب خودم درست گفتن اما من ۱۰ روزه لکه بینی دارم که یه روز قهوه ای و یه روز قرمز میسه یه روز شدید یه روز اصلا وجود نداره دکتر هم شیاف داده هم امپول داده بود که امپول تموم شد شیاف هم خودم دیگه استفاده نکردم لطفا راهنماییم کنین خیلی حالم بده خیلی اعصابم بهم ریخته راستی درد زیر شکم خفیف هم دارم ممنون میشم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/09 - 14:31
سلام دوست عزیز استراحت کافی داشته باشید و داروهای خودتان را استفاده کنید و هفته آینده سونوی مجدد بدهید استرس نداشته باشید.
سارا
|
1395/12/10 - 09:47
6
12
سلام . من 35 ساله هستم و با ذخیره تخمک بسیار کم به طور طبیعی و لطف خدا باردار شدم .سوالم این است که با توجه که تا الان هیچ لکه یا خونریزی نداشتم آیا لازم هست شیاف پروژسترون استفاده کنم یا نیازی نیست؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/11 - 10:20
سلام خیر نیازی نیست اگر نیاز باشد پزشکتان تجویز می‌ کند.
سحر
|
1395/12/14 - 00:40
5
15
سلام ،من از طریق میکرواینجکیشن باردار شدم و حدود ۵ هفته پس از انتقال به گفته پزشک کلینیک رویان،چون صدای قلب جنینم در سونو گرافی شنیده نشد ،گفتند ،شیاف آتروژستونم را که روزی ۲ تا ۲۰۰ آن را میگذارم،قطع کنم تا جنینم بیفته ،البته انها به زمان بارداری ،۲ هفته اضافه کردند و از زمان پریود ،سن جنین راحساب کردند ،ولی من دوباره آزمایش بتا دادم و چون سطح هورمونم مطابق با تیتر آن ،درست بود و بالا رفته بود دکتر دیگری گفتند جنین مشکلی نداره و حتی اگه شیافم رو قطع کنم نمیفته،خیلی نگرانم آیا ممکنه این شیاف ،جنین بدون قلب رو نگه داره و آیا جنین بدون قلب رشد میکنه؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/14 - 22:01
سلام شما بهتره با مشورت پزشکتان سونوی مجدد بدهید.
ناشناس
|
1395/12/14 - 23:51
8
4
سلام...من الان هفته ۱۴ بارداری هستم.هفته ۶ تا ۸ دچار لکه بینی شدم که با تجویز دکتر پردنیزولون،آ اس آ و شیاف رو استفاده کردم. قلب جنین تشکیل شده و رشدش طبق سونوی ان تی خوب و وضعیتش کاملا نرمال بود.در حال حاضر هیچ لکه بینی یا درد غیر طبیعی ندارم.در ضمن یه سقط ۶ هفته هم داشتم بدلیل توقف رشد سوالم اینه که آیا هنوز هم لازمه شیاف و آ اس آ رو مصرف کنم و اگر باید مصرف کنم تا کی؟!و اینکه عدم مصرف منجر به ایجاد مشکل برای جنینم نمیشه؟ پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگزارم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/15 - 20:40
سلام عزیزم اجازه مصرف دارو و قطع مصرف دارو با پزشک معالج شما است بهتره با پزشک معالج خود مشورت داشته باشید.
ماهور
|
1395/12/15 - 18:29
7
7
سلام. من هفته ی ۷ هستم. امروز سونو دادم قلب جنین می تپید. دکتر بهم شیاف پروژسترون داده در حالی که هیچ درد و لکه بینی تا حالا نداشته ام. چقدر ضرورت داره این شیاف را استفاده کنم؟ و آیا ضرری ممکنه داشته باشه؟ روزی ۲۰۰ میلی گرم. ضمنا من با اسپرم آبنرمال و کم تحرک پس از ۳ سال به طور طبیعی باردار شدم. از مشاوره شما سپاس گزارم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/15 - 20:54
سلام شیاف پروژسترون در خانمهایی که لکه بینی، دارند و یا سابقه سقط دارند تجویز میشود تجویز آن برای شما ضرورتی نداشته است بهتره با پزشک خود مشورت نمایید و با اجازه پزشک خود آن را مصرف نکنید.
نسرین
|
1395/12/20 - 10:52
7
10
سلام من تازه رفتم تو 5 هفته ولی به لکه بینی افتادم رفتم دکتر بهم گفت هنوز سونو زوده ولی دیشب حالم بد شد رفتم بهم شیاف دیکلوفناک داد بنظرتون پرژسترون بهنر نیست
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/21 - 09:47
سلام معمولا برای پیشگیری از سقط شیاف پروژسترون تجویز میشود.
سولماز
|
1395/12/21 - 19:47
6
5
سلام.من در هفته هفت بارداری هستم البته اگه درست حساب کرده باشند.لکه بینی داشتم.پزشکم سونو کرد و گفت جنین هیچ تپشی نداره.شیاف پروژسترون تجویز کرد و گفت که 10 روز بعد سونو تکرار کنم.با استفاده شیاف لکه بینی به حداقل رسیده طوری که یه روز هست و یه روز نیست و اگه باشه یک نقطه.نمیدونم این نشونه اینه که جنینم رشد کرده یا نه؟ ایا اگر تخمک پوچ باشه این شیاف نمیزاره که دفع بشه ؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/22 - 23:32
سلام معمولا شیاف زمانی تجویز میشود که سونوگرافی نرمال باشد و قلب جنین ضربان داشته باشد زیرا اگرجنین مشکلی داشته باشد و جنین خود به خود سقط بخواهد شود این شیاف جلوی سقط را میگیرد بهتره با پزشکتان تلفنی مشورت کنید.
ماهک
|
1395/12/23 - 21:56
4
7
سلام من تو هفته۱۰ بارداریم به طور طبیعی باردار شدم و قبل از اون هم مشکلی نداشتم .اوایل درد زیر شکم داشتم اما نه به صورت دائم و شدید و به مرور کمتر شده الان هم درد های ضعیف دارم و دکتر برام شیاف پروژسترون دادن ولی من استفاده نکردم.سونوگرافیمم طبیعی بود ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/24 - 13:51
سلام نیازی به مصرف شیاف نیست در اوایل بارداری دردهای پریودی طبیعی هستند وجهی نگرانی ندارد فقط توصیه میکنیم که استراحت کافی داشته باشید شیاف برای کسانی تجویز میشود که سابقه سقط دارند و یا لکه بینی، دارند شما مشکل خاصی ندارید سعی کنید فعالیت زیاد نداشته باشید.
مرضيه
|
1395/12/26 - 13:29
3
12
سلام و عرض ادب ٣۴ ساله هستم. تاريخ آخرين قاعدگي ام ٢۴ دي ماه بوده اما در سونوگرافي هفته ششم زده. چند روزه لکه بيني دارم و درد خفيف زير شکم که دکتر شياف پروژسترون تجويز کرده.البته در سونو گرافي fp و يولک ساک مشاهده نشده. موقعي که دسشويي ميرم لخته خون کاملا قهوه اي تيره از من خارج ميشه در روز دو يا سه بار. لطفا راهنمايي ام کنيد. با سپاس
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/26 - 23:03
سلام بهتره یک هفته دیگه سونوی واژینال انجام دهید اگر سونوی شما نرمال بود شیاف مصرف کنید چون در سونو گرافی فتال پورت دیده نشده بهتره با مشورت پزشکتان شیاف مصرف نکنید زیرا ممکنه نیاز به سقط باشد این شیاف جلوی سقط طبیعی را میگیرد شیاف زمانی تجویز میشود که درسونوگرافی همه چیز نرمال باشه بهتره با پزشک معالج خود تلفنی مشورت نمایید.
رها
|
1395/12/28 - 00:06
5
5
سلام من5هفته باردارم پنج روز پیش شیافت ضدحاملگی گذاشتم خونریزی کم دارم الان پنج روزه کم خونریزی دارم دیشی رفتم سونو گفت بچه چیزیش نیست جوابم مثبته پشیمون شدم سقطش کنم میخوام به بارداریم ادامه بدم بهم شیاقت پروژستون و قرص داده الانم خونریزی دارم ولی بچم هنوز هست خونریزیمم کمه یعنی میتونه بچم رشد کنه اتفاقی براش نیوفته لطفا الان جوابمو بدید میترسم از دستش بدم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/12/28 - 22:48
سلام اگر جنین سالم هست میتوانید بارداری خود را ادامه دهید بهتره هر روز از شیاف پروژسترون استفاده کنید تا لکه بینی شما قطع شود و استراحت کافی داشته باشید.
زینب
|
1396/01/02 - 10:28
5
8
باعرض سلام بنده توهفته۱۴بارداری هستم چندروزه لکه بینی سیاه رنگ دارم ودردشکم شدید به دکترمراجعه کردم شیاف وامپول تجویزدادکه هیچکدوم ماثرنبودن سونوی ان تی دادم گفتن جنین سالمه اماجفت اومده پایین خواهش میکنم راهنماییم کنین
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/04 - 22:10
لکه بینی شما به علت پایین بودن جفت میباشد باید استراحت کامل داشته باشید با فعالیت کردن لکه بینی شما بیشتر میشود نزدیکی فعلا نداشته باشید وداروهای خود را استفاده کنید امکان دارد یکی دو ماه اینده جفت بالا برود پس نگران نباشید.
گلابتون
|
1396/01/03 - 00:50
5
6
سلام ۶ هفته باردارم، دو روز لکه بینی مثل ترشح قهوه ای کم رنگ داشتمبه دکتر مراجعه کردم و سونو دادم جنین سالم بود قلبش هم تشکیل شده و سونو تشخیص داده بود که لکه خون پشت جفته که اگه استراحت کنی جمع میشه، دکتر واسم ۵ تا شیاف پروژسترون واسم نوشته با نظرتون استفاده کنم البته لکه بینی قطع شده و یه سابقه سقط هم داشتم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/03 - 19:07
سلام بهتره مصرف نمایید.
زینب
|
1396/01/06 - 10:35
2
3
احتمال سقط تواین ماه چقده خانم دکتر؟یعنی حتی اگه شیاف استفاده کنم وفعالیت داشته باشم خطرسقط داره؟
فرزانه
|
1396/01/07 - 15:40
3
6
سلام من در هفته هشتم بارداری هستم از هفته ششم بارداریم شیاف پروژسترون مصرف میکنم قلب جنین سالم و وضعیت خوبی داره اما من مدام دل درد دارم و وقتی از شیاف استفاده نمیکنم لکه بینی دارم در ضمن ی سقط داشتم ک قلب جنینم تشکیل نشده بود سوالم اینه ک ایا این جنینم رو از دست میدم یا ن؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/08 - 13:58
سلام بهتره استراحت کافی داشته باشید وشیاف های خود را استفاده نمایید با توجه به اینکه قلب جنین شما تشکیل شده مشکلی وجود ندارد نگران نباشید.
النا
|
1396/01/10 - 16:34
3
4
سلام من تو هفته ٤بارداريم هستم و ترشحاتم شكل لخته وقهوه اي تيره هستن الان ٤روزه كه اينجورم سونو دادم ساك حاملگي ديده شده شياف پروژسترون و آمپولشم زدم هنوز شياف استفاده ميكنم ولي تغييري در كم شدن لخته خونا به وجود نيومده بنظرتون چيكاركنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/10 - 21:46
سلام استراحت کافی داشته باشید واز شیاف پروژسترون استفاده کنید.
لیلا
|
1396/01/12 - 02:41
5
3
سلام خسته نباشید ممنونم ازسایت خوبتون واقعا عالیه خیلی ازدلنگرانیای منو حل کرد .یک روز بعدازپریودی یعنی 25اسفند ازمایش دادم بتا 140مثبت بود چون سابقه سقط داشتم دکترم همون روز برای من شیاف پروژسترون واسپرین بچه 80باامپول زیرجلدی روزی ی مرتبه تا پایان زایمانم تجویز کرده اما زیردلم ی موقعهای دردای خفیف دارم مثل پریودی از نظر شکم معده بهم ریختم .میشه منو راهنمای کنید چون هنوز سونونرفتم استفاده ازاین شیافها امپول ها مشکلی نداره ممنونم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/12 - 21:42
سلام خیر مشکلی ندارد دردهای پریودی در هفته های اول بارداری طبیعیه.
نازیلا
|
1396/01/13 - 12:47
3
8
باسلام من 33 سالمه بارداری اولم هستش الان تو هفته 12 بارداری هستم... از هفته ششم بارداری دو روز خونریزی کردم که دکتر سونو تشخیص داد هماتوم دارم... یعنی دقیقا از هفته 6 بارداری تا الان که 12 هفته هستم بطور مرتب صبح و شب یعنی هر دوازده ساعت شیاف سیکلوژست 400 خارجی میزنم... هفته پیش سونوی غربالگری رفتم وضعیت جنین همه چی نرمال بود .. وضعیت جفت خلفی تحتانی بود... یعنی جفتم پایینه ؟ واینکه هماتوم 13 در 13 میلی دارم... دکتر سونو گفت تا ده روز جذب میشه میره.... ولی من خیلی نگرانم که استفاده شیاف برای بچم ضرر داشته باشه مخصوصا هم که گفتن بچه پسره از طرفی هم میترسم قطع کنم دوباره بیفتم تو لک و خونریزی....تو رو خدا راهنمایم کنید
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/13 - 16:40
سلام بهتره با مشورت پزشک معالج خود شبی یک عدد شیاف مصرف نمایید.
ترمه وطه
|
1396/01/14 - 20:25
4
7
سلام من 28 سالمه توی 13تیر سال گذشته اولین روز اخرین پریودم بود توی هفته 12 بارداریم یک روز بعد از غربالگری اول و خوب بودن وضعیت جنین ها با درد پهلو و شکم و خونریزی پیش دکتر رفتم بهم شیاف پروژسترون داد و گفت تا هفته 18 استفاده کن در ضمن من بارداریم دوقلویی بود به صورت طبیعی و ارثی و من تا هفته 18 استفاده کردم و بعد قطع کردم و غربالگری دومم دادم باز همه چی خوب بود ولی یکی از جنین ها در هفته 20 و یکی از جنین ها در هفته 22 توی شکمم مردن و به صورت زایمان طبیعی سقط کردم و وقتی جفت هارو پاتولوژی دادیم گفتند. جفت ها از رحم جداشده چون من جنین هام در کیسه جدا و جفت جدا بودند حالا سوالم اینه که اگه دکترم پروژسترون را برام قطع نمیکرد و تا اخر بارداریم استفاده میکردم با توجه به دو قلو بودن احتمال زنده بودن جنین ها بیشتر نبود؟؟؟؟؟؟ با تشکر
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/16 - 10:46
سلام عزیزم نمیشود صد در صد گفت ضمنا من شرح حال کامل شما را ندارم سونوگرافی های شما را ندیده ام تا بتوانم نظر بدهم.
سودابه
|
1396/01/15 - 21:55
5
7
سلام خسته نباشید من دوقلو باردار هستم تو هفته هفتم خون ریزی شدید کرد و طبق نظر دکتر و سونو گرافی یه جنینم قلبش از تپش افتاده حالا سوال اینه واسه اون یکی جنین مشکلی پیش نمیاد دکتر به خطر خون ریزی هم شیاف از واژینال هم امپول تجویز کرد .
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/16 - 11:32
سلام ممنون. خیر برای قل دوم مشکلی پیش نمیاید.
سارا
|
1396/01/18 - 17:42
5
3
سلام خسته نباشید واقعا مطالب جالبی نوشتید.من یه مشکل دارم خواهشا کمکم کنید.من بارداری دوقلو داشتم یکی از بین رفته البته سقط نشده ولی خون ریزی شدید داشتم الان من باید امپول رگام بزنم یا نه چون ارهاش خونم منفی دکتر خودم میگه فقط وقتی سقط میشه نیاز بزنی نگرانم خیلی چکار کنم .
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/19 - 00:26
سلام ممنون اگر باردار هستید باید در هفته ۲۸ بارداری این آمپول را تزریق کنید.
فریده
|
1396/01/19 - 16:11
2
2
سلام من بارداری چهارم هستم سه دفعه سقط داشتم سو نو دادم گفتن ساک هست ولی هنوز زو ده واسه شنیدن قلب بهم پرولوتون باشیاف دادن وانوکساپارین4000 داخل واژن سفت میشه علت چیه
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/20 - 14:27
سلام طبیعیه
سارا
|
1396/01/19 - 19:26
1
3
سلام ، آیا شیاف پروژسترون باعث حالت تهوع شدید میشود؟ چون من بعد از مصرف حالت تهوعوبسیار شدید و وحشتناک دارم و معدم هیچی رو قبول نمیکنه، امپول و قرص دمیترون و زنجفیل و ابلیمو و هیچی مانع تهوعم نمیشه توروخدا کمک کنین
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/20 - 14:28
سلام میتوانید هر روز نیم ساعت قبل غذا قرص ویتامین ب۶ مصرف کنید یا اینکه داخل سرم آمپول ب۶ وب۱۲ وب کمپلکس تزریق کنید وبه پزشک خود اطلاع دهید تا در صورت صلاح دید مقدار مصرف شیاف شما را کاهش دهد.
سحر
|
1396/01/19 - 23:52
5
5
با عرض سلام و خسته نباشید من قبل بارداری چندبار ازمایش تیرویید دادم و مشکلی نداشتم .الان باردارم و ازمایش تیرویید دادم خیلی بالاس تقریبا ۸.۳ چرااا اینطوری شدم باید دارو مصرف کنم واینکه رو جنینم تاثیر داره.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/20 - 14:29
سلام ممنون باید زیر نظر متخصص غدد باشید و دارو مصرف کنید.
زینب
|
1396/01/20 - 22:23
3
4
سلام خدمت شماا و خداقوت .من هفته پیش یکشنبه سونوگرافی انجام دادم گفت جنین هفت هفته و یک روز با داشتن ضربان قلب منظم.دوباره هفته بعد به دلیل خون ریزی سونو شدم باز زد هفت هفته و یک روز با ضربان قلب.الان یعنی جنین هیچ رشدی نداشته تو این یه هفته واقعا نگرانم میشه زود جواب بدید از استرس دارم میمیرم.با تشکر فراوان
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/20 - 23:44
سلام جای نگرانی ندارد.
ندا
|
1396/01/21 - 08:16
5
3
سلام خواستم بدونم شیاف پروژسترون برای چی تجویز میشه، من قصد باردار شدن دارم و دکتر برام تجویز کرده کارایی اون چی هست؟؟؟؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/21 - 17:50
سلام در خانمهای بارداری که لکه بینی، دارند وتهدید به سقط هستند تجویز میشود زیرا پیشگیری از سقط میکند معمولا قبل بارداری تجویز نمیشود مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید زیرا نمیشود بی جهت از این شیاف استفاده کرد.
طاها
|
1396/01/21 - 10:19
3
3
سلام,من هفته 6بارداری هستم,4روز هستش ترشحات قهوه ای دارم,به مقدار خیلی کم,به دکتر مراجعه کردم,برام سنو واژینال نوشت,انجام دادم که نتیجه هفته5رو نشون داد,ساک حاملگی تشکیل شده اما قلب جنین نه,یک هفته بعد سنو مجدد توصیه شد,دکتر بهم قرص ایزوپرین10داده و استراحت,دو روزرشدنه قرص میخورم ولی هنوز لک دارم؟,داروی دیگه ای لازم نیست استفاده کنم؟,ایا هفته دیگه که سن بارداریم میشه 6هفته زود نیست سنو انجام بدم؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/22 - 14:44
سلام بهتره از قرص ایزوپرین استفاده نکنید معمولا به خانمهای باردار در ۳ ماهه اول شیاف پروژسترون تجویز میشود تا لکه بینی از بین برود و این شیاف از سقط جلوگیری میکند با مشورت پزشکتان میتوانید داروی خود را عوض کنید بهتره دو هفته دیگر سونوگرافی را انجام دهید بهترین زمان بین ۷ تا ۸ هفتگی میباشد.
Niloo
|
1396/01/21 - 14:22
0
4
سلام ببخشید سیکلوژیست 400چه روشی و چه مقدار مصرف بشه بهتر است؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/22 - 14:43
سلام باید طبق دستور پزشک معالج خود مصرف کنید.
سانی
|
1396/01/22 - 16:09
0
4
سلام،من از اوال حاملگی آمپول پروژسترون مصرف میکردم تا 12 هفتگی قطع کردم و بعد از 4 روز لک دیدم که گفتن هماتومه و آمپولارو دوباره شروع کردم و بعد 3 هفته رفع شد و مقدار آمپولارو کم کردم و درد شکمم شروع شد و دوباره رفتم دکتر که گفتن هماتوم خیلی خفیفی هستش و دوباره تعداد آمپولا رفت بالا،میخواستم بپرسم تا کی میشه پروژسترون رو تو حاملگی ادامه داد و آیا ممکنه دوباره بعد از 20 هفتگی دوباره ایجاد بشه و امکان اینکه بتونم تا آخر بارداری پیش برم چقدره،ضمنا من کم کاری تیروئید از نوع کنترل شده و تخمدانمم پلی کیستیک هستش و بعد از 8 سال باردار شدم از طریق آی وی اف،پیشاپیش از پاسختون ممنونم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/22 - 23:57
سلام معمولا بعد از هفته ۲۰ بارداری هماتوم با استراحت و مصرف دارو جذب میشود.
جانان
|
1396/01/25 - 00:50
0
6
سلام عزيزم.من هفته هفتم هستم و بخاطره لك بيني دكتر بهم شياف داده،بهتره از طريق واژينال استفاده كنم يا مقعد؟
نرگس . ج
|
1396/01/25 - 01:07
5
24
سلام . من در هفته 18 بارداری هستم . جفت کمی پایینه . خونریزی و لکه بینی اصلا ندارم ولی درد زیر شکم بطور مداوم دارم و تقریبا شدید . دکتر به مدت یک هفته شیاف پروژسترون تجویز کردن و گفتن اگر این درد ادامه پیدا کنه ممکنه منجر به زایمان زودرس بشه . میخواستم بپرسم استفاده از این شیاف برای جنین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ و آیا بجای استفاده ی واژینالی ، استفاده مقعدی داشته باشم مشکلی نیست ؟
عسل
|
1396/01/25 - 02:39
7
12
سلام من 22سالمه بارداری اول. اول هفته 4هستم از هفته اول بارداری زیر دلم درد میکنه خیلی شدید واز واژینال تا داخل دلم تیرمیکشه.هرشب از فرتیژست400 استفاده میکنم مشکلم چیه؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/25 - 23:02
سلام اگر دردهای شما مانند دردهای پریودی میباشد ولکه بینی، ندارید طبیعیه.
نسترن
|
1396/01/25 - 10:36
0
1
سلام،درسته که برای جلوگیری از خونریزی در بارداری نشاسته مصرف کنیم؟من خونریزی دارم یکم یکی گفت نشاسته رو حل کن تو آب بخور خونریزی قطع میشه،لطفا بگین درسته یا ن،مصرف کنم یانه
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/25 - 23:05
سلام از نظر علمی اثبات نشده باید شما دارو مصرف کنید.
سحر
|
1396/01/25 - 21:49
3
2
سلام،من هفته هفت بارداري هستم،دو روز پيش خونريزي داشتم به دكتر مراجعه كردم، سونو خوب بود،قلب جنين هم ضربان داشت دكتر شياف پروژسترون تجويز كرد، امروز يكم خونريزيم بيشتر شده ودردهايي شبيه دوران پريود دارم، احتمال سقط وجود داره؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/26 - 13:17
سلام استراحت مطلق باشید وشیافهای خود را هر ۱۲ ساعت استفاده کنید با پزشک خود مشورت داشته باشید اگر صلاح بدانند برای شما امپول تجویز کنند.
Zizi
|
1396/01/26 - 12:12
3
1
سلام من هفته هفت بارداریم تو هفته 6رو لکه بینی افتادم رفتم دکتر بهم شیاف داد سونو کرد ساک حاملگی رودید ولی قلب نمیزد با سابقه یک سقط که قبلا داشتم و کم کاری تیرویید اما کنترل شده دکتر بهم قرص آسپرین داده تا 10روز دیگه برم سونو خیلی استرس دارم آیا احتمال سقط هست ؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/26 - 23:51
سلام نگران نباشید استراحت کافی داشته باشید و داروهای خود را مصرف کنید.
سیدی
|
1396/01/28 - 21:33
2
1
من در هفته ۲۱ بارداری هستم و دردهای شکمی و زیر شکمی دارم پیش دکتر زنان رفتم ایشان گفتن که لیزی دارم و برای من ۲۰ آمپول پروژسترون نوشت و گفت روزانه دو آمپول در یک سرنگ بر من چهار آمپول در دو روز زدم و جای سوزن خیلی سفت شده الان نمی دونن چکار کنم شما در متن نوشتید بالای ۱۰ هفته آمپول پروژسترون توصیه نمی کنید، لطفا من را راهنمایی کنید
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/29 - 13:18
من منظور شما را از لیزی متوجه نشدم اما به هر حال چون تزریق هر روز امپول برای خانم باردار سخت و دردناک میباشد ما معمولا آمپول پرولوتون هفته ای یک بار تجویز می نماییم تا خانم باردار کمتر اذیت شود.
ناظر
|
1396/01/29 - 00:16
2
0
من در هفته ی15 بارداری هستم از هفته ی 9 بارداری لک بینی داشتم دکتر شیاف پروژسترون تجویز کرد ولی الان حدود 20 روزه که اصلا لک بینی ندارم با وجود اینکه پیاده روی میکنم الان ایا لازم هست که بازم شیاف استفاده کنم یا نه؟؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/29 - 19:57
بعد از هفته ۱۲ معمولا نیازی به استفاده از شیاف نیست بهتره با پزشک معالج خود مشورت نمایید اگر اجازه دادند مصرف ان را قطع نمایید.
ناشناس
|
1396/01/29 - 11:32
2
1
سلام خسته نباشید من امپول پرولوتون وشیاف پروژسترون و انوکساپارین میزنم سونودادم گفتن 6هفته ست ساک هست با کیسه زرده ولی ضربان قلب مشاهده نشد دکترم رفته مسافرت نمیدونم چکارکنم لطفا راهنمایم کنید آیا حاملگی پوچ دارم بارداریچهارم هستم سه دفعه سقط شد آزمایش ژنتیک دادم مشکلی نداشتم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/30 - 22:32
سلام خیر بارداری شما پوچ نیست برای شنیدن ضربان قلب جنین بهتره ۲ هفته آینده سونوی مجدد بدهید.
محبوب
|
1396/01/29 - 17:01
2
3
سلام وقت بخیر من الان 5هفتمه روزهای26و28فروردین تو دوجای مختلف آزمایش تیتر دادم اولی2635و این آخری3180دکتر بدون اطلاع از نتیجه تیتر آخری و بدون سونو شیاف و آسپرین تجویز کرده من از دیشب که ج تیتر را دیدم خیلی ترسیدم به نظرتون مشکلی برای جنین پیش نیومده!؟ ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتین
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/30 - 22:30
سلام تیتر بتای شما طبیعیه اگر مشکل خاصی ندارید میتوانید با مشورت پزشکتان از شیاف و قرص آسپرین استفاده نکنید نگران نباشید مشکلی پیش نمی اید اما داروهای خود را با مشورت پزشک قطع کنید.
مي مي
|
1396/01/31 - 00:34
6
2
سلام من دوسال پيش توي مدت زمان ٨ ماه دوتا سقط داشتم به علت لك بيني واستفاده إز ساكلوژست وبعد إز ٢ سال الان باردارم و درهفته پنجم هستم كه مشكلي ندارم ولي دكتر برام شياف و آس آ تجويز كرده ولي چون مشكلي ندارم ميترسم بر اثر استفاده إز أينا دوباره به لك بيني بي افتم ميشه راهنمايي م كنيد،واينكه ميشه شياف إيراني مصرف كنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 15:06
سلام نگران نباشید این داروها از سقط جلوگیری میکند.
نجمه
|
1396/01/31 - 03:51
3
4
سلام من هفته شش بارداریم و35سالمه.سابقه جراحی بازفیبرم دارم.الان رفتم سونو دکترگفت دوساک حاملگی وجودداره ک هردو ازهم دورند بقول دکتریکی شرق یکی غربه!هنوزقلبی تشکیل نشده لکه بینی ندارم برام شیاف پروزسترون,400داده استفاده کردم درد زیردل دارم چکارکنم ادامه بدم.ب دکترم دسترسی ندارم.ممنون
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 16:49
سلام بله طبق دستور پزشکتون باید مصرف کنید.
فائزه
|
1396/01/31 - 14:11
0
1
سلام من هفته ۵ بارداری هستم امروز سه روزه که تقریبا میشه گفت خونریزی دارم البته ازدوردز پیش که لک دیدم رفتم دکتر سو نو و آزمایش دادم که همه چی اوکی بود و بهم شیاف پروژسترون دادن دوتا تاحالا مصرف کردم ولی خونریزی قطع نشده درد پریودی ام دارم نمیدونم باید چیکار کنم خیلی نگرانم راهنمایی کنیم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 20:54
سلام استراحت مطلق داشته باشید و از شیاف ها استفاده کنید.
صباً
|
1396/01/31 - 14:25
1
1
سلام من باردارم و در هفته ٤ و سه روز هستم،مشكلي ندارم ولي به عات سقط قبلي دكتر بهم شياف پرو ژسترون و آس آ ٨٠ داده،چكار كنم آيا مصرف كنم،يه بزارم بارداريم خودبه خود بره جلو،چن مَي ترسم بر اثر اين شياف يوقت باز بشم و به لكه بيني بي افتم راهنماييم كنيدممنونم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 20:56
سلام باید طبق دستور پزشک معالج خود داروهای خود را استفاده کنید.
رویال
|
1396/01/31 - 20:05
2
4
ضمن سلام وخسته نباشی.من بعداز چندسال نازایی ثانویه تحت نظر دکتر باردار شدم هفته پیش رفتم دکتر گفتن تو هفته ششمم لکه بینی بعد خونریزی داشتم برام سونو نوشتن سونو دادم طبق سونو سن بارداریم کمتراز پنج هفته بود ساک بارداری تشکیل شده قلب فعلا نداشت دکتر گفت تیتراژ آزمایش دوباره رو بگیرم ببرم براش 3385بود.الان بعد از یه هفته خونریزیم بوسیله آمپول پروژسترون50کمترشده ولی لکه بینیم قطع نشده.تورو خدا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.لخته تیره هم دو سه بار دیدم با تشکر
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 22:59
سلام نگران نباشید باید استراحت مطلق داشته باشید با استفاده از آمپول پروژسترون ویا شیاف پروژسترون لکه بینی، شما کمتر میشود.
زهرا
|
1396/01/31 - 23:33
1
0
سلام من توهفته ده بارداری هستم یهویی خونریزی شدیدکردم رفتم دکترگف جنیمم سالمه ولی بایدبرم بیمارستان بستری بشم توبیمارستان خونریزیم قطع شددوسه ساعت خونریزی داشتم بردن سونوگف جنینم سالمه وبرام شیاف پروژستون نوشت هرشب یک عدد میترسم باز خونریزی کنم جنینم بیوفته ایا احتمال سقط هس؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 23:03
سلام نگران نباشید با مصرف شیاف پروژسترون و استراحت داشتن احتمال سقط کاهش مییابد.
سبل
|
1396/02/01 - 14:43
0
3
سلام من هفته 8 بارداری هستم . ده روزه که لکه بیتی و خروج ترشح خونی غلیظ دارم. دیشب خونریزی رقیق حدود 200 سی سی داشتم . کمر درد و درد ربر شکم هم دارم . دکتر از نوشته و سونو . تا فردا انجام بدم . احتمال سقط چقدره خیلی نگرانم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 16:25
لکه بینی و کمردرد در اوایل بارداری شایع است که معمولاً با تجویز پروژسترون قطع می شود و از سقط جلوگیری می شود. اما خونریزی زیاد کمی نگران کننده است؛ فقط با انجام سونوگرافی نظر قطعی می توان داد.
اعظم
|
1396/02/01 - 18:02
4
2
باسلاموخسته نباشید من دوسال پیش یک سقط داشتم که بهمن ماه 95 هواگیری کردم 17 اسفند پریود شدم که 22 فروردین 96 متوجه شدم باردارم تیترم 490 بود سه روز بعد 1820 شدو5 روز بعدتیترم 6200 شد ایا نرماله خ میترسم؟ چ کمردرد داشتم دکترم واسم یه امپول پرولتون داد ک زدم وقرص هیوسین ان وایزوکسو پرین دادکمردردم کمتره لکه بینی ندارم بهم شیاف پروژسترون و امپول داده ایا لازمه بزنم چ لکه بینی ندارم میترسم استفاده کنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/01 - 18:14
شیاف پروژسترون برای پیشگیری از سقط جنین است. تیتر بتای شما هم طبیعی است نگران نباشید. اگر پزشک شما با توجه به شرح حال شما این تجویز را داشتند بهتر است طبق دستور ایشان عمل کنید.
نازی
|
1396/02/02 - 00:56
1
1
سلام من توی هفته ۸ بارداری هستم و امروز به طور ناگهانی بعد از فعالیت تقریبا زیاد دچار خونریزی بدون لخته شدم که همون لحظه قطع شد و دردی ندارم شیافت پروژسترون استفاده کردم چون تعطیله دکتر نتونستم برم لطفا من رو راهنمایی کنید
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/02 - 22:13
سلام سعی کنید استراحت کافی داشته باشید و با مشورت پزشک معالج خود سونوگرافی انجام بدهید اگر پزشکتان اجازه دادند شیاف پروژسترون استفاده کنید.
fatima
|
1396/02/02 - 15:35
0
0
سلام من طبق اخرین تاریخ پریودم هفت هفته حامله ام ولی طبق سونو که انجام دادم پنج هفتگی رو نشون داده و ساک حاملگی فقط رویت شده بود چهار پنج روزی هم بود که لک بینی و خونریزی و دلدر داشتم که دکتر پروژسترون تجویز کردن که استفاده کردم خونریزیم قطع شده فردا یک هفته است که از سونوی قبلیم میگذره و دوباره باید سونو رو تکرار کنم و خیلی نگرانم و امیدی ندارم.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/02 - 22:16
سلام نگران نباشید ممکنه تخمک گذاری شما دیرتر اتفاق افتاده به همین دلیل با سونو سن حاملگی شما فرق دارد بهتره پایان ۷ هفتگی سونوگرافی انجام بدهید یعنی دو هفته بعد از آخرین سونوگرافی.
رویال
|
1396/02/02 - 18:52
3
2
سلام من توی هفته ششم بارداریم نه روز پیش لکه بینی و خونریزی گرفتم به دکتر مراجعه کردم سونو گرفتم ساک تشکیل شده بود ولی قلب ن.به در خواست دکتر آزمابش خونو دوباره تکرار کردم تیتر بنای اولین آزمایشم بالای1000بود دومی 3385شد امروز دوباره گرفتم 281شد.خواستم بپرسم تیتر بنا یه هویی اینقدپایین اومده دلیلش ممکنه چی باشه.آیا ممکنه جنین در حال سقط شدنه.یا اینکه میتونم به بارداریم امیدوار باشم.تورو خدا زودترجواب بدین ازاین نگرانی در بیان
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/02 - 22:52
سلام با توجه به کاهش عدد بتای شما احتمال توقف رشد جنین میباشد بهتره به پزشک معالج خود مراجعه کرده تا اقدامات لازم انجام گیرد.
فاطمه
|
1396/02/03 - 12:14
0
0
سلام خسته نباشید من تو هفته ده بارداری هستم یکم خون ریزی و لک بینی دارم.رفتم سونو خداروشکر همه چی جنین خوب بود فقط یه هماتوم ۴cc کنار جنین بود که دکتر گفت با استراحت جذب میشه البته من از شیاف و امپول استفاده میکنم.حالا سوالم این نیاز هست من امپول رگام تزریق کنم باتوجه به خون ریزیم و هماتوم یا نه.ممنون از توجهتون
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/03 - 20:56
سلام میتوانید با مشورت پزشک معالج خود در هفته ۲۸ بارداری آمپول رگام را تزریق کنید.
نسیم
|
1396/02/03 - 12:45
2
0
سلام خسته نباشید من تو هفته 5 بارداریم دو سال پیش ی سقطم داشتم سی و یکم فروردین تیتر بتا دادم 4200 بود امروز یعنی سوم اردیبهشت دوباره تکرار کردم تیترم 3900 شد لکه بینی هم تاحالا نداشتم تو رو خدا کمکم کنید ممکنه چیزی شده باشه خ ترسیدم باید الان چکار کنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/03 - 20:57
سلام با مشورت پزشک معالج خود سونوگرافی انجام دهید.
رویال
|
1396/02/03 - 12:48
0
1
سلام باتوجه به پایین اومدن یهویی تیتر بتا^1000-3385-281 وبقول کارشناس محترم احتمال توقف رشد جنین و نکته جالب اینکه نه روز لکه بینی و گهگداهی خونریزی داشتم از دیروز که آخرین آزمایشو گرفتم وتیترش 281شده کامل خونریزیم قطع شده حتی لکه بینی هم ندارم میشه بگین دلیل اینکه دیگه حتی لکه بینی هم ندارن چیه.اگه بچه در خال سقطه خوتریزی باید شدید بشه ن ایتکه قطع بشه خیلی نگرانم میشه زودتر جواب بدین.با تشکر
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/03 - 20:58
سلام باید با مشورت پزشک معالج خود سونوگرافی انجام دهید.
نسیم
|
1396/02/03 - 13:01
0
0
سلام خانم دکتر ی سوال دیگه داشتم اگه شیاف پروزسترون یا امپولشو استفاده کنم ممکنه جنینم بمونه با توجه ب اینکه تیترم از 4200 ب 3900 رسیده
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/03 - 20:58
سلام اول باید سونوگرافی انجام بدید بعد پزشکتان تصمیم بگیرد.
m_mdashti
|
1396/02/04 - 06:43
0
0
سلام من در هفته ششم بارداری هستم امروز برای چکاپ به دکتر مراجعه کردم ودرد زیرشکم داشتم که دکتر برای رفع آن شیاف پروژسترون تجویز کردن که بعد از مصرف شیاف به لکه بینی افتادم آیا مصرف را ادامه دهم یاقطع کنم ؟ درضمن سابقه سقط هم نداشتم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/04 - 12:46
سلام دردهای پریودی ودرد زیر شکم که هر از گاهی به سراغ خانم های باردار در هفته های اول بارداری میاید طبیعیه و نیازی به دارو نمیباشد. میتوانید با مشورت پزشک معالج خود آن را قطع نمایید زیرا مصرف بی مورد داروها در بارداری مخصوصا ۳ ماهه اول خطرناک میباشد.
مونا
|
1396/02/05 - 16:19
2
1
با سلام من هفته 4 بارداری هستم.رفتم سونو همه چی نرمال بود فقط ضربان قلب دیده نشد.برای دوهفتا بعد دکتر سونو نوشتن به همراه شیاف پروژسترون و قرصDuphaston نیازه که مصرف کنم.چرا برام تجویز کردن؟؟؟ باتشکر
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/06 - 09:24
سلام شما خیلی زود سونوگرافی انجام دادید طبیعی است که ضربان قلب جنین دیده نشود بهترین زمان اولین سونوگرافی بارداری بین هفته ۷ تا ۸ بارداری میباشد بهتره ۳ هفته دیگر برای سونوگرافی مجدد اقدام کنید تا ضربان قلب جنین دیده شود اگر لکه بینی، ندارید و یا مشکل خاص دیگری ندارید نیاز به مصرف شیاف وقرص نمیباشد میباشد اگر دارویی بی مورد به خصوص در ۳ ماهه اول بارداری مصرف شود ممکن است برای جنین عوارض داشته باشد.
رضوان
|
1396/02/06 - 01:10
1
3
سلام من شش هفته و دو روز باردارم چند روزه خون ریزی دارم رفتم سونو ساک حاملگی تشکیل شده ولی جنین قابل رویت نبود ده روز دیه سونو رو باید تکرار کنم سوال من اینه دکتر به من هیچ دارویی نداد تا خون ریزیم خوب بشه گفت اول باید صدای جنین شنیده بشه بعد میتونم از شیاف و امپول پروژستورون استفاده کنم در حالی که من همین جا متوجه خانوم هایی شدم که باشرایط مشابه من از این دارو استفاده میکن من باید تا ده روز صبر کنم یا به پزشک دیگری مراجعه کنم
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/06 - 14:06
سلام چون جنین دیده نشده به همین دلیل برای شما دارو تجویز نکردند زیرا این داروها جلوی سقط را میگیرند و ممکنه بارداری شما پوچ باشه بهتره مصرف نکنید به خانمهایی دارو تجویز میشود که جنین رویت شده باشد فقط ضربان قلب جنین شنیده نشده باشد یا زود سونوگرافی کرده باشند.
حسيني
|
1396/02/07 - 01:37
1
1
با سلام خسته نباشيد ازمايش خون دادم با بتاي ١٠٠ دكتر گفت ٥ هفته باردارم بيبي چك هم مثبت شد امروز رفتم سونو دكتره ميگه چيزي مشخص نشده شرح سونو مايع ازاد در لگن رويت نشد كانون هيپواكو مشكوك بهGS به قطر ۵mm داخل حفره رحم مشهود است سونوگرافي كنترل توصيه ميشود تورا خدا بهم زودتر جواب بدين اين يعني چي؟؟؟؟؟ ايا جواب ازمايش اشتباه شده يا من خيلي زود رفتم واسه سونو ديده نشده خيلي نگرانممممم كمكم كنيد
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/07 - 17:14
سلام ممنون. دوست عزیز نگران نباشید ۱۵ روز دیگر باید سونوگرافی مجدد بدهید زود به سونوگرافی مراجعه کرده اید بتای شما ۱۰۰ بوده یعنی اینکه زیر ۵ هفته هستید اگر ۵ هفته بودید باید بتا بالای ۱۰۰۰ میشد پس نگران نباشید.
افسانه
|
1396/02/08 - 00:48
0
1
سلام من هفته هفتمم هست و امروز لکه قهواه دیدم رفتم دکتر سونو انجام دادم گفتن فقط کیسه اب رو میبینن و بهم شیاف دادن و گفتن هفته دیگه سونو انجام بدید .ینی بارداریم پوچ هست؟؟؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/08 - 19:50
سلام شما باید هفته اینده سونوگرافی مجدد انجام دهید تا با توجه به وضعیت شما تصمیم گرفته شود و حتما باید متخصص سونوگرافی برای شما سونو انجام دهد نه پزشک زنان.
Marzieh
|
1396/02/08 - 07:09
1
0
با سلام وخسته نباشید من هفته هشتم بارداریم امروز تموم میشه هفته قبل لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت جنین خیلی ریزه سه هفته دیگه بیا دکتر پرولوتون وشیاف داد با این حال دیروز تا حالا خونریزی دارم ممکنه جنین در حال سقط باشه و این آمپول و شیاف مشکلی در روند سقط ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/08 - 19:51
سلام اصطلاح جنین ریزه اصلا علمی نیست اگر در سونوگرافی انجام شده قلب جنین ضربان داشته جای نگرانی نیست من شرح حال کامل شما را ندارم در صورت تمایل به شماره مشاوره تلفنی داخل سایت تماس گرفته و شرح حال کامل خودتان و متن کامل سونوگرافی خود را برای ما شرح دهید تا بتوانیم بهتر راهنماییتان کنیم موفق باشید.
واعظی راد
|
1396/02/09 - 17:42
2
1
سلام:خسته نباشید،من تاریخ۲۲فروردین،بعدازاینکه بتام مثبت شد،خونریزی کردم،خونریزی ام به رنگ پریودی ولی خیلی کمتربود،درروزهای بعدازاون دردهای شدیدداشتم،۲۶مجددسونوواژینال شدم،تصویریک کانون اکوفریباGSسه میلی به نفع ساک حاملگی کولابه به دیامتر۳میلی معادل ۴هفته و۴روزدیده شد،درتخمدان راست یک کانون اکوفری به دیامتر۱۲میلی مشاهده میشود،ازاون روزتاالان هر۱۲ساعت،شیاف میزارم وهفته ای ی دونه آمپول واستراحت مطلقم،یک هفته بیشتره که دردم ساکت شده،الان دوروزه که خونریزیم شده به رنگ قهوای وتقریباصفر،چقدرامکان داره که بارداریم به ثمربرسه؟ممکن باتوجه به اینکه ساک‌حاملگیم کولابه بوده وخونریزم قطع شده نیازبه کورتاژپیداکنم،توروخداراهنماییم کنید،یه حاملگی مول داشتم،۴شنبه بایدبرم سونومجدد
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/10 - 11:54
سلام نگران نباشید بهتره ۲ هفته بعد از آخرین سونو انجام شده مجدد سونوگرافی انجام دهید شیاف های خود را استفاده کنید و استراحت مطلق باشید.
ياسمن
|
1396/02/10 - 14:06
0
0
سلام خانم دكتر من به علت سابقه سقط در ١ سال پيش ،اكنون كه باردار هستم دكتر بهم ٢٨ تا ساكلوژست ٢ ورق ٣٠ عددي آ س آ ٨٠ داده، يكي اينكه سؤالم اينه من با توجه به اينكه ساكلوژست پيدا نكردم از فرتيژست٤٠٠ استفاده كردم ،موردي نداره؟؟؟و سؤال بعد اينكه الان ٢٨ تا شياف تموم شده من برم دوباره بخرم و سر خود استفاده كنم،چون ميترسم با قطع كردن شياف به لك بيني بي افتم با اينكه أصلاً مشكلي نداشتم كه برام شياف تجويز كرد،لطفاً راهنمايي كنيد ،خيلي نگران هستم.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/02/10 - 19:15
سلام ایرادی ندارد اگر لکه بینی، ندارید نیازی به مصرف شیاف نمی باشد البته زیر نظر پزشک معالجتان.
زیبا
|
1396/02/10 - 23:00
1