rss تلگرام نی نی نما اینستاگرام نی نی نما
مشاوره مامایی شبانه روزی با تلفن ثابت مشاوره مامایی شبانه روزی با تلفن ثابت  62 19 907 909
امروز
بازدید امروز : 13263
افراد آنلاين : 2517
عکس رنگی بدون درد
آتلیه بارداری و کودک هیمن
پوشاک کودک وروجک با قیمتهای عالی!
آنچه دیگران در نی نی نما می بینند
آزواسپرمی درمان دارد؟!/ درمان آزواسپرمی انسدادی و غیر انسدادی
تاثیر عمل واریکوسل بر بارداری/ چند درصد احتمال بارداری وجود دارد؟
لکه بینی بعد از انتقال جنین!/ بعد از انتقال جنین چه باید کرد؟
قدرت باروری مردان در زمستان بیشتر است یا تابستان؟!
بارداری با فولیکول کوچک ممکن است؟!/ بارداری با فولیکول 10
گرفتن تخمک از خواهر/ چه مزایا و معایبی دارد؟!
چند روز بعد از آمپول اچ سی جی پریود میشوم؟!
پیاز درمانی برای ناباروری/ آیا پیاز درمانی باعث تقویت تخمدان می شود؟!
درمان زخم دهانه رحم با کوتر/ آیا سوزاندن زخم دهانه رحم باعث نازایی می شود؟!
آیا خودارضایی باعث نازایی می شود؟!
گروه خونی اهدا کننده و دریافت کننده تخمک باید یکسان باشد؟!/ آزمایشات لازم برای اهدا کننده تخمک
کلومیفن خوردم پریود نشدم!/ تاثیر قرص کلومیفن بر پریود
تاثیر کم کاری تیروئید در ناباروری مردان چگونه است؟!
چگونه در سن بالا باردار شویم؟/ احتمال باردار شدن در 50 سالگی!!!
آیا با یک تخمدان نیز می توان باردار شد؟!/ برداشتن تخمدان چپ
علت بی حس شدن بیضه ها بعد از عمل واریکوسل؟!
تزریق آمپول اچ سی جی در بازو اشکالی دارد؟!
جدیدترین روش بچه دار شدن در سنین بالا؟/ امکان جوانتر کردن تخمکهای پیر!
چرا بعد از انجام عکس رنگی نباید نزدیکی داشت؟!
مشاهده خون در اسپرم و درد بیضه/ ناباروری ثانویه در مردان به علت واریکوسل
عکس رنگی رحم در چه مواردی تجویز میشه؟!
عکس رنگی رحم چقدر طول می کشه؟!
لکه بینی بعد از عکس رنگی رحم طبیعیه؟!
شانس بارداری بعد از عکس رنگی رحم؟!
مراحل انجام عمل ivf/ آی وی اف چطوری انجام میشه؟
گرفتگی عضلات پا بعد از تزریق آمپول "هاش سی جی"/ زمان آزاد شدن تخمک بعد از تزریق آمپول hcg
آیا ای یو ای موفقیت امیز با فولیکول 18 ممکن است؟!
بعد از 3 ماه اقدام باردار نشدم!/ راهی هست زودتر باردار بشم؟!
آیا پروفن مانع آزاد شدن تخمک می شود؟!
احتمال بارداری با وجود سن بالا و آندومتریوز!
بالا نرفتن بتای خون بعد از انتقال جنین/ آیا بارداری من خارج رحمی است؟!
چند روز قبل از آزمایش اسپرم نباید نزدیکی داشته باشیم؟!
فولیکول سایز 12 در روز سیزدهم پریودی/ آیا احتمال بارداری هست؟!
احتمال بارداری با وجود تخمدان پلی کیستیک و فیبروم/ زمان پریودم گذشته و بیبی چک منفی است!
مصرف چه داروهایی باعث اختلال در تخمک گذاری و یا تولید اسپرم می شود؟
قیمت آمپول hcg چنده؟!/ امپول اچ سی جی برای آزاد شدن تخمک/ درمانهای کمک باروری
چرا IVF من ناموفق بود؟!/ دلایل شکست آی وی اف چیست؟
من و همسرم مشکلی نداریم چرا باید آی وی اف کنیم؟!/ ناباروری با علتهای ناشناخته و آی وی اف
فیبروم و بارداری/ ایا میوم باعث سقط جنین می شود؟!
بارداری با وجود پولیپ رحم ممکنه؟!/ آیا پولیپهای رحمی خوش خیم هستند؟!
تعداد اسپرم مورد نیاز برای بارداری/ میزان طبیعی و نرمال اسپرم چقدر است؟!
فرق ivf و میکرواینجکشن چیست؟!
بعد از عمل واریکوسل تا چند روز درد ناحیه طبیعی هست؟!
عفونت مکرر زنان چگونه باعث ناباروری می شود؟!
آزمایش ذخیره تخمدان/ آیا AMH بالای یک خوب است؟!
کشیدن اسپرم از بیضه/ نمونه برداری از بیضه چگونه انجام می شود؟
دوقلوزایی با کلومیفن چند درصد احتمال دارد؟!
تفاوت امپول hcg با امپول hmg برای درمان ناباروری چیست؟
IUI چه فرقی با IVF داره؟/ قیمت آی یو آی و آی وی اف چنده؟
ivf برای بار دوم بعد از یک عمل ناموفق/ چه زمانی برای بار دوم می توانم آی وی اف کنم؟
علت خارج نشدن مایع منی بعد از ارضا چیست؟/ عدم انزال در مردان
عمل اندومتریوز و کاهش ذخایر تخمدان ها/ چگونه تخمکها را تحریک کنیم؟!
چند روز بعد از عمل واريكوسل مي توان نزديكي كرد؟
چرا بعد از درمان "عفونت اپیدیدیم" در زمان رانندگی درد دارم؟!
ناباروری به دلیل اسپرم ضعیف و کم تحرکی اسپرم/ چه کنم؟!
چند ماه بعد از عمل واریکوسل می تونم سرکار برم؟!
آیا قبل از عمل واریکوسل لازم است آزمایش اسپرم انجام شود؟!
افسردگی و ناباروری/ آیا افسردگی باعث اختلال در تخمک گذاری می شود؟!
یبوست بعد از انتقال جنین/ آیا می توانم از برگ سنا استفاده کنم؟!
2 بار سقط پشت سر هم داشتم!/ آیا سقط مکرر به حساب می آید؟
<   <<  1 2 3 4 5  >>   >  
تعداد بازديد : 3849
نظرات بينندگان
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 12
شهره
|
1395/11/23 - 14:31
0
0
سلام.من اقدام به بارداری کردم.اما باردار نمیشم.به نظر شما عدم بارداری من به وزن زیادم ربط داره؟قد من 160 و وزنم 76 کیلو هست.
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1395/11/23 - 20:17
سلام هر چه وزن شما به وزن ایده ال نزدیک شود تخمدانها شما فعالتر میشوند وپریودتان منظم تر میشود.
شهره
|
1396/01/16 - 16:12
0
0
سلام من عفونت رحم م چسپندگی تخمدان دارم.به نظر شما این دلیلی میشه برای عدم بارداری من؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/01/17 - 00:07
سلام چسبندگی لوله های رحمی مانع بارداری میشود.
aria
|
1396/02/15 - 10:00
0
0
کتاب رازهای تغذیه ای برای بهبود باروری مردان و زنان در پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد زیرنظر پروفسور افلاطونیان تهیه و چاپ شده. کتابهای معتبری هستن
هاشم
|
1396/04/20 - 20:23
0
0
سلام – من مردی 37 ساله هستم ، از وقتی که یادمه انزال خشک دارم و بعد از ارضا شدن هیچ مایع منی از من خارج نمیشه . نزد دکترهای مختلفی آزمایشات برگشت منی و انسداد لوله های منی بر (سیستوسکوپی) را انجام دادم که در این رابطه مشکلی نداشتم ، یعنی نه برگشت میخورد و نه انسدادی وجود داشت . مدتی به پیشنهاد پزشکان متخصص قرص (گوترون) و قرص (ایمی پرامین) مصرف کردم که نتیجه ای حاصل نشد . از بیضه هایم برای عمل IVF نمونه گرفتند که با استفاده از آن جنین تشکیل شد که بعد از انتقال به رحم متأسفانه بارداری رخ نداد . حال آقای دکتر آیا درمان دارویی اعم از ؛ گیاهی ، شیمیایی ، طب سنتی ، طب سوزنی یا هر داروی دیگری وجود دارد که باعث شود منی ساخته و خارج شود ؟ شما رو به خدا جواب بدین .
saye
|
1396/11/18 - 10:44
0
0
با سلام من 3 ساله ازدواج کردم و نزدیک یک سال و نیم هست برای بارداری اقدام کردم ک اولی خارج از رحم شد و بعد از 6 ماه 2 تا بارداری شیمیایی داشتم 3 ماه پیش لاپاراسکوپی شدم ک همین ماه باز ی بارداری شیمیایی داشتم برام آزمایش ایمنی و ژنتیک نوشتن . خواستم ببینم مسیر پیگیریم درسته؟ شوهرم واریکوسل چپ عمل کرد 3 ماه پیش فقط مرفولوژی اسپرمش 3 بود بقیش نرمال بود
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/11/19 - 10:26
سلام باید همسر شما زیر نظر پزشک ارولوژی پروسه درمانی خود را ادامه دهد وشما شما نیز تا آمدن جواب آزمایش ها باید صبر کنید فعلا نیازی به مصرف دارو ندارید.
saye
|
1396/11/18 - 10:47
0
0
با سلام من 3 ساله ازدواج کردم و نزدیک یک سال و نیم هست برای بارداری اقدام کردم ک اولی خارج از رحم شد و بعد از 6 ماه 2 تا بارداری شیمیایی داشتم 3 ماه پیش لاپاراسکوپی شدم ک همین ماه باز ی بارداری شیمیایی داشتم برام آزمایش ایمنی و ژنتیک نوشتن . خواستم ببینم مسیر پیگیریم درسته؟ شوهرم واریکوسل چپ عمل کرد 3 ماه پیش فقط مرفولوژی اسپرمش 3 بود بقیش نرمال بود
ELHAM
|
1396/11/19 - 13:05
0
0
با سلام. من و همسرم یک سال هست که اقدام کردیم برای بارداری البته نه به صورت مداوم و طی دوره تخمک گذاری، اما به هرحال بارداری صورت نگرفته. تاریخ تخمک گذاریم درد کمی دارم و تا حدود یکی دوسال پیش همراه یا درد یک ترشح سفید لزج داشتم و بعد از اون ترشح ردم تموم میشد. اما الان یه دوسالی هست اون تزشح کم کم ول شده و فقط درد تخمک گذاری رو دارم آزمایشهایی که انجام دادم F.B.S=91 Reference value= 70-100 Vitamin D= 8.1 کمبود= کمتر از 10 ناکافی= 10-29 کافی=30-100 TSH=2.11 0.36-6.3 Euthyroidism کمتر از 0.36 hypertyroidism بیشتر از 7.1 hypothyodisim Anti TPO= 16.1 بیشتر از 40 مثبت FSH= 23.50 فولیکولار 2.8-11.3 لئوتال 1.2-9 پیک تخمک گذاری 5.8-21 یائسگی 21.7-153 LH= 4.26 نیمه اول فولیکولار 1.5-5.8 نیمه دوم 2-8 Pro;action= 10.10 Reference value= 5-35 AMH= 1.81 برای زنان بین 13 تا 45= .9-9.5 من 31 سالمه. قدم 176، وزنم 55، پریودهام منظم آزمایشم روز سوم قاعدگی دادم چیزی که از آزمایش فهمیدم کمبود ویتامین دی دارم و مقدار FSH انقدر بالا هست که تو رنج یائسگی افتاده. با این تفاسیر امکان بارداری بدون دردسر رو ندارم درسته؟
پاسخ ها
پاسخ مشاور
|
1396/11/20 - 12:57
سلام باید به کلینیک تخصصی ناباروری مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود .
ELHAM
|
1396/11/19 - 13:27
0
0
با سلام. من و همسرم یک سال هست که اقدام کردیم برای بارداری البته نه به صورت مداوم و طی دوره تخمک گذاری، اما به هرحال بارداری صورت نگرفته. تاریخ تخمک گذاریم درد کمی دارم و تا حدود یکی دوسال پیش همراه یا درد یک ترشح سفید لزج داشتم و بعد از اون ترشح ردم تموم میشد. اما الان یه دوسالی هست اون تزشح کم کم ول شده و فقط درد تخمک گذاری رو دارم آزمایشهایی که انجام دادم F.B.S=91 Reference value= 70-100 Vitamin D= 8.1 کمبود= کمتر از 10 ناکافی= 10-29 کافی=30-100 TSH=2.11 0.36-6.3 Euthyroidism کمتر از 0.36 hypertyroidism بیشتر از 7.1 hypothyodisim Anti TPO= 16.1 بیشتر از 40 مثبت FSH= 23.50 فولیکولار 2.8-11.3 لئوتال 1.2-9 پیک تخمک گذاری 5.8-21 یائسگی 21.7-153 LH= 4.26 نیمه اول فولیکولار 1.5-5.8 نیمه دوم 2-8 Pro;action= 10.10 Reference value= 5-35 AMH= 1.81 برای زنان بین 13 تا 45= .9-9.5 من 31 سالمه. قدم 176، وزنم 55، پریودهام منظم چیزی که از آزمایش فهمیدم کمبود ویتامین دی دارم و مقدار FSH انقدر بالا هست که تو رنج یائسگی افتاده. با این تفاسیر امکان بارداری بدون دردسر رو ندارم درسته؟
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : * 
 
متن بالا را وارد نماييد* 
 

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.